Vision

FULDENDT  vil være nationalt anerkendt som rådgivende ingeniører, hvis medarbejdere udvikler og omsætter idéer og projekter til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere
Vi vil yde FULDENDT rådgivning indenfor hovedemnerne byggeri, anlæg og miljø.

Mission

FULDENDT er et rådgivende ingeniørfirma som skaber værdi for kunder og samarbejdspartnere gennem ingeniørfaglig høj kvalitet, troværdig rådgivning og med stor medmenneskelighed.
Vi holder hvad vi lover – vi gør som vi siger.

HistorieDer var engang...

FULDENDT blev grundlagt i 1980 af Knud Johansson og Poul Kalstrup under navnet Johansson & Kalstrup A/S. Et halv år senere blev Hans Ventzelsen optaget i ejerkredsen. Alle 3 kom fra byens store ingeniørfirma HK Lauridsen, hvor de havde arbejdet i en årrække, og derigennem erhvervet sig et bredt kendskab til byggebranchen.

Firmaet startede med kontor i Den Kampmannske Gaard, i Varde midtby. Kontoret var indrettet i en mindre lejlighed – firmaet udviklede sig og voksede sig større, pladsen blev trang og i 1996 var firmaet vokset til 14 personer.
Vi flyttede derfor ind i en del af den tidligere Handelshøjskole på Østervang 2, Varde, hvor vi har været lige siden.
 


I 2005 oprettede vi et kontor i Esbjerg på den gamle Dokhavn, da vores aktiviteter i Esbjerg var stigende.

I 2016 blev den nuværende ejerkreds sammensat bestående af Hans Henrik Høj Nielsen som direktør, Helén Dubery som personalechef, Carsten Kabel som afdelingsleder anlæg og Morten Lundkvist som afdelingsleder miljø. I foråret 2017 tog firmaet navneskifte og hedder nu FULDENDT – Rådgivende Ingeniører.