15/4/2021

Anlægsingeniør til fingerspidserne

Når vi siger vejprojektering, kloakering, regnvandshåndtering og LAR, så har du allerede slået de første streger på tegningen! For du ved præcis, hvad vi mener, når vi siger, vi løber stærkt og har brug for en hjælpende hånd!

Opgaverne strømmer til, og du skal være med til at rådgive, projektere, udarbejde udbudsmaterialer, føre byggeledelse, styre byggeøkonomi og alle de andre ting, som falder dig naturligt som anlægsingeniør. 
Alt sammen på projekter, der spænder fra den lille byggemodning til den store byfornyelse.

Med din flerårige erfaring kan du hurtigt springe til, og kan indgå i tværfaglige teams, hvor den bedste løsning for kunden, er målet.

Dit overblik og faglige kunnen med bl.a. engagement og ansvar bidrager til løsninger, hvor viden og rådgivning går hånd i hånd.

Vi byder ind med et tværfagligt samarbejde, et socialt godt arbejdsmiljø og mange alsidige opgaver, der appellerer til din faglige stolthed, erfaring og problemløsninger.

Ring til Carsten Kabel på 2336 0788, hvis du har spørgsmål, eller send din ansøgning til job@fuldendt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.