3/4/2017

Pressemeddelelse

Johansson & Kalstrup P/S får nyt navn
Navnet Johansson & Kalstrup P/S vil snart være fortid – i hvert fald rent navnemæssigt. Det rådgivende ingeniørfirma med kontorer i Varde og Esbjerg skifter nemlig navn til Fuldendt – Rådgivende Ingeniører. Det markeres med en uformel reception for kunder, forretningsforbindelser og venner af huset fredag den 7. april.
 
Ifølge direktør Hans-Henrik Høj Nielsen skyldes navneskiftet, at tiden slet og ret er løbet fra det gamle navn.
”Både tiden og vi selv er vokset fra navnet. Det var Knud Johansson og Poul Kalstrup, der tilbage i 1980 grundlagde virksomheden. Selvom de er en vigtig del af vores historie, så har de ingen tilknytning til virksomheden i dag. Så da vi sidste år tog hul på endnu et generationsskifte, var det et naturligt skridt for os også at kigge på navnet.”, siger han og forklarer, at det nye navn i langt højere grad afspejler virksomhedens værdier. 
 
Et navn, der forpligter
Det nye navn rummer de kerneværdier, som virksomheden drives efter. Partner Morten Lundkvist betegner navnet Fuldendt som et vigtigt skridt i bestræbelserne på at styrke virksomhedens profil udadtil.
”Vi er ikke et stort firma, og vi er ikke kendt for at have store armbevægelser. Men vi er en virksomhed med mange lag. Vi råder over mange faggrene inden for byggeri og anlæg, energi, natur og miljø, og vi er gode til det, vi laver. Hver medarbejder har en bred pallette af faglige kompetencer, og det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en mere fuldendt rådgivning. Det vil vi gerne blive bedre til at fortælle.”, siger Morten Lundkvist, der tiltrådte som partner i 2016.
”Vi har igennem det sidste års tid arbejdet meget med vores værdier. Når vi løser en opgave, så følger vi den helt til døren. Det er en del af vores kultur og den måde, vi arbejder på. Fuldendt er et navn, der forpligter, og det stiller store krav til os. Men det har vi det godt med, for det er sådan, vi arbejder. Med det nye navn gør vi det bare mere synligt udadtil”, fortæller Morten Lundkvist. 
 
Navneskiftet medfører ingen ændringer i virksomhedens organisation eller for kunder og forretningsforbindelser.
 
  • fuldendt-rådgivene-ingeniører-nyt-navn-pressemeddelelse