Vision

FULDENDT  vil være nationalt anerkendt som rådgivende ingeniører, hvis medarbejdere udvikler og omsætter idéer og projekter til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere
Vi vil yde FULDENDT rådgivning indenfor hovedemnerne byggeri, anlæg og miljø.

Mission

FULDENDT er et rådgivende ingeniørfirma som skaber værdi for kunder og samarbejdspartnere gennem ingeniørfaglig høj kvalitet, troværdig rådgivning og med stor medmenneskelighed.
Vi holder hvad vi lover – vi gør som vi siger.

Troværdig
Rådgivning

For FULDENDT er Troværdig Rådgivning en helhedsorienteret og forventningsafstemt rådgivning der bygger på faglig tillid.
Vi kender vores egne begrænsninger, vi er ærlige, vi holder hvad vi lover og vi vil gennem en open-minded dialog med kunder og samarbejdspartnere finde den rigtige løsning for slutbrugeren.
Forberedelse, engagement og rettidig omhu skal sikre vi kommer i mål til tiden til den aftalte pris.

Kvalitet

For FULDENDT er Kvalitet lig med struktureret projektstyring og godt håndværk.
Med gennemgående dialoger både internt og eksternt opbygger vi viden og erfaring der skal give vores kunder og samarbejdspartnere en helhedsorienteret rådgivning.
Lyt-Lær-Levér er vores tilgang til at løse opgaverne, hvor vi med stor fleksibilitet, opfølgning og service opfylder kundens forventninger om et fuldendt projekt.

HistorieDer var engang...

FULDENDT blev grundlagt i 1980 af Knud Johansson og Poul Kalstrup under navnet Johansson og Kalstrup A/S. Et halvt år senere blev Hans Ventzelsen optaget i ejerkredsen. Alle 3 kom fra byens store ingeniørfirma HK Lauridsen, hvor de havde arbejdet i en årrække, og derigennem erhvervet sig et bredt kendskab til byggebranchen.
Firmaet startede med kontor i Den Kampmannske Gaard, ved Skansen i Varde midtby. Kontoret var indrettet i en mindre lejlighed – firmaet udviklede sig og voksede sig større, pladsen blev trang, og i 1996 var firmaet vokset til 14 personer.
Vi flyttede derfor ind i en del af den tidligere Handelshøjskole på Østervang 2, Varde, hvor vi har været lige siden.
  
I 2005 oprettede vi et kontor i Esbjerg på den gamle Dokhavn, da vores aktiviteter i Esbjerg var stigende.

I 2016 ændredes ejerkredsen, to tidligere medejere udtrådte og to ansatte trådte ind i ejerkredsen, således der var fire medejere.

I foråret 2017 tog firmaet navneskifte og hedder nu FULDENDT – Rådgivende Ingeniører.

I 2018 blev ejerkredsen reduceret til tre medejere og består i dag af Hans Henrik Høj Nielsen som direktør, Carsten Kabel som afdelingsleder af anlæg og Morten Lundkvist som afdelingsleder af miljø.